EERLIJKE EN GROENE KLEDING VAN The Driftwood Tales

Hé daar, mode-avonturier! Welkom bij The Driftwood Tales, waar eerlijke en groene kleding niet alleen goed voor de planeet is, maar ook goed voor jouw stijlvolle ziel. We geloven dat het dragen van eerlijke mode niet betekent dat je eruitziet alsof je in een aardappelzak rondloopt. Bij ons kun je ethisch verantwoord zijn zonder een stijlvolle slag te missen. 

Eerlijkheid, We Zijn Eerlijk!
Bij The Driftwood Tales houden we van eerlijkheid, en dan bedoelen we niet alleen dat we je eerlijk vertellen dat je er fantastisch uitziet in onze kleding (hoewel dat wel waar is). We bedoelen eerlijkheid in de zin van eerlijke lonen voor de lieve mensen die onze kleding maken en eerlijke materialen die goed zijn voor Moeder Aarde. Eerlijk gezegd, wat wil je nog meer?

Groener dan een Kameleon op een Broccoliblad
Onze kleding is groener dan een kameleon op een broccoliblad (niet dat we dat ooit hebben gezien, maar je snapt het idee). We gebruiken duurzame materialen die je zowel goed zullen staan als onze planeet zullen ontzien. Dus als je er fantastisch uit wilt zien en je eco-gevoelige ziel wilt voeden, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Verhalen om te Delen bij Elk Kledingstuk
We geven je kleding met een verhaal. Geen saaie kledingstukken hier! Onze ontwerpen worden geïnspireerd door avonturen in de natuur en het leven zelf. Draag ze, deel je verhaal, en maak mensen aan het lachen (en een beetje jaloers) met je unieke stijl.

Kies voor Groen
Kies voor onze eerlijke, groene kleding, en je kiest voor een betere wereld zonder concessies te doen aan je persoonlijke stijl. Kijk rond op onze site en word onderdeel van ons avontuur. Samen kunnen we de wereld groener maken, één modieuze glimlach per keer.

Bedankt voor het bezoeken van The Driftwood Tales, waar eerlijke en groene mode samenkomt met een vleugje humor. We kunnen niet wachten om je te zien stralen in onze kleding. Nu is het tijd om de wereld te veroveren, met een geweldige outfit en een glimlach op je gezicht!

2 x T-shirt Basic - Biologisch katoen - wit - ronde - hals

$39.00
KORTING
$39.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Overhemd - Biologisch katoen - navy blauw

$82.00
KORTING
$82.00
$82.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

AMY - hoody wit - gemaakt van biologisch katoen - wit, roze, geel

$88.00
KORTING
$88.00
$88.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator