gereycyclede stoffen

Jawel, op deze site bewijzen we dat je er geweldig uit kunt zien en tegelijkertijd de wereld kunt redden. Zoals gezed: dit is geen gewone kleding, dat je dat even weet.

1. Eco-chic
Onze collectie is niet alleen "eco," het is "eco-chic." We gebruiken alleen maar duurzame materialen zoals biologisch katoen en gerecyclede vezels en bewijzen dat groen de nieuwe zwart is. Je ziet er niet alleen goed uit, je voelt je ook geweldig omdat je bijdraagt aan het milieu.

2. Eerlijke Mode
Bij ons betekent eerlijke mode niet dat je een cape draagt, maar wel dat je een verschil maakt. We zijn trotse supporters van eerlijke handel. Onze mensen krijgen eerlijke lonen en geweldige werkomstandigheden, want eerlijke mode heeft deze wereld nodig.

3. Minder CO2,
Onze mode is niet alleen licht op de planeet, maar ook licht op CO2-uitstoot. We hebben een missie om afval te verminderen en onze footprint te verkleinen, en dat doen we met een grote glimlach.

4. Kleren met een goed verhaal.
Onze kledingstukken hebben niet alleen een geweldige stijl, maar ook een geweldig verhaal. Elk stuk is geïnspireerd op onze avonturen en de natuur, dus je draagt niet alleen mode, maar ook verhalen. En wie houdt er niet van om een goed verhaal te vertellen?

Draag bij aan een betere wereld.
Het wordt tijd om bij te dragen aan een betere wereld! Ontdek onze collectie op deze site en omarm de kracht van duurzame mode. Kies voor mode die niet alleen je stijl verbetert, maar ook de toekomst van onze planeet. Samen kunnen we de wereld redden, outfit na outfit. Doe mee met onze missie!

2 x T-shirt Basic - Biologisch katoen - wit - ronde - hals

$39.00
KORTING
$39.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Overhemd - Biologisch katoen - navy blauw

$82.00
KORTING
$82.00
$82.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

AMY - hoody wit - gemaakt van biologisch katoen - wit, roze, geel

$88.00
KORTING
$88.00
$88.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator