DE KLEDING INDUSTRIE EN EEN BETERE WERELD... MAAR HOE DAN?
Er zijn verschillende manieren waarop we (met zoiets oppervlakkigs als kleding) beter voor de wereld kunnen zorgen. Hier zijn enkele voorbeelden:

1. Kies voor duurzame materialen: Kies voor kleding gemaakt van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld biologisch katoen, hennep en gerecyclede vezels. Deze materialen zijn minder belastend voor het milieu en zijn vaak van betere kwaliteit.

2. Koop kleding van duurzame merken: Kies voor kleding van merken die zich inzetten voor duurzaamheid en ethische productie. Deze merken hebben vaak een betere traceerbaarheid en transparantie over hun productieproces en hebben oog voor de impact op het milieu.

3. Kies voor tweedehands kleding: Wanneer je tweedehands kleding koopt, zorg je ervoor dat er geen nieuwe grondstoffen en energie nodig zijn om nieuwe kleding te maken. Bovendien vermindert het de hoeveelheid kleding die op stortplaatsen terechtkomt.

4. Repareer en recycle: Repareer kledingstukken die kapot zijn in plaats van ze weg te gooien. Als kledingstukken niet meer te repareren zijn, kunnen ze nog steeds worden gerecycled. Veel gemeenten bieden recyclingmogelijkheden voor textiel.

5. Was op een duurzame manier: Was kleding op een lagere temperatuur (30 graden) en gebruik milieuvriendelijke wasmiddelen. Vermijd het gebruik van de droger en kies voor het drogen van kleding in de open lucht.

Door bewustere keuzes te maken bij het kopen en dragen van kleding, kunnen we samen bijdragen aan een betere wereld.

2 x T-shirt Basic - Biologisch katoen - wit - ronde - hals

$39.00
KORTING
$39.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

Overhemd - Biologisch katoen - navy blauw

$82.00
KORTING
$82.00
$82.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 

AMY - hoody wit - gemaakt van biologisch katoen - wit, roze, geel

$88.00
KORTING
$88.00
$88.00
Translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator